infolettre II

nejprve bych chtěl srdečně poděkovat všem, kteří přišli na první degustaci v roce 2017.
Chutnali jsme raclette připravenou tradičním způsobem, ale i jiné sýry připravené à la raclette, ba dokonce kozí sýry, sýr époisses nebo roquefort tavený spolu s raclette. Pokud jste se nemohli zúčastnit, jistě Vám v budoucnu nabídneme další příležitost …
Co se příštích degustací týče, musím mírně pozměnit již dříve oznámený program. Nabízím Vám tedy 3 následující degustace:

  • 15. února v 19:00 poodhalíte tajemství sýrů s lisovanou dohřívanou hmotou. 250,- Kč/osoba, 500,- Kč/osoba víno- sýry
  • 1. března v 19:00 se dozvíte, jak k sýrům vhodně zvolit víno. V čem tkví tajemství správné kombinace a čemu je třeba se vyvarovat? 600,- Kč/osoba víno-sýry
  • 15. března v 19:00 se Vám představí sýry s modrou plísní. 250,- Kč/osoba, 600,- Kč/osoba víno- sýry

Zaregistrujte se společně s přáteli v odpovědi na tento mail nebo telefonicky na 775627913.

Se srdečným pozdravem,
Gael Dandelot